Over ons

RL Automotive in Overloon is een merkonafhankelijk autobedrijf, gespecialiseerd in Italiaanse merken. Het eerlijke advies, de uitgebreide kennis, kwaliteitsproducten en de vlotte service zorgen ervoor dat u zich hier helemaal thuis voelt. Het autobedrijf is opgericht in 2012 door Ramon Lemmens. Sinds die tijd staat RL Automotive garant voor kwaliteit en service. Vakmanschap en klantgerichtheid zijn voor ons dan ook vanzelfsprekend.

De afgelopen jaren is het bedrijf flink gegroeid en in 2018 is er een nieuw bedrijfspand gebouwd op de huidige locatie. Vandaag de dag kunt u bij ons terecht voor gebruikte auto’s van ieder merk. Ook voor het onderhoud aan uw auto bent u bij RL Automotive aan het juiste adres. We beschikken over een modern ingerichte werkplaats met 4 bruggen. Bovendien is er ruimte voor onderhoud aan campers en bedrijfswagens tot 3500 kg.

Eigenaar Ramon Lemmens

Auto Profijt
RL Automotive is aangesloten bij Auto Profijt. Auto Profijt heeft bijna 200 aangesloten garages in Nederland en is het snelst groeiende garageconcept van Nederland. Het voordeel hiervan is dat wij mogen monteren met de beste onderdelen, tegen een scherpe prijs.

BOVAG
Als universeel autobedrijf zijn wij ook lid van de BOVAG. Dit betekent dat wij niet merkgebonden zijn. Sterker nog: we zijn er voor iedereen en we maken geen enkel onderscheid tussen welk merk of type dan ook. Daarnaast staat het BOVAG-keurmerk voor betrouwbaarheid, kwaliteit en garantie. Wij moeten aan strenge eisen voldoen om lid te zijn. Door regelmatige controles wordt erop toegezien dat wij hieraan blijven voldoen.